Fashion Diva: Hello strangers!


The Carpenters die naar Tom Pretty rijden, op weg naar een optreden van R.E.M., terwijl ze overreden worden door de Pink Floyd tourbus, en ondertussen maken ze ruzie of ze naar Love Shack van de B52’s gaan luisteren, of Go Your Own Way van Fleetwood Mac.

Al deze bands zijn aanraders, maar er is nu een band die al deze muziek heeft gecombineerd. Als we de band zelf mogen geloven.

Stephanie Grant (zang) en Julian Moore (muziek) vormen samen Georgia Wonder. Klinkt op het eerste gezicht als een mooie naam, waarbij je mooie muziek en een mooi meisje voorsteld. En niets is minder waar. Dit duo weet je te verassen met relaxte muziek. De zwoele stem van Stephanie brengt je naar dromeland.

De muziek is rustig en zeker easy listening. Perfect voor onderweg, in het vliegtuig of de trein, op de fiets of in de bus. En helemaal lekker voor het slapengaan.

De muziek van Georgia Wonder moet wel echt je ding zijn. Je moet van soul houden, en van pompeus. Met veel vocals creëren ze hun eigen sound. Hun debuutalbum draagt de titel Hello Stranger. En deze vreemdelingen begroeten we graag!

De aanraders: Falling Down, Carnival en The Girl You Never Knew. Die laatste is tevens hun debuutsingle!

Gepubliceerd op Fashion Diva
31 januari 2009

Advertenties