Fashion Diva: What the ‘Bleep’?


Dagje shoppen in Utrecht, Arnhem of Nijmegen? Vergeet niet langs te gaan bij de Bleep! Strikjes, kleurtjes, lintjes en hakjes, op en top vrouwelijk. Het perfecte winkeltje voor een vrolijk avondje stappen. En, heel belangrijk, niet eens zo duur.

Wanneer je er langs loopt, valt het winkeltje bijna niet op. Het ziet er goedkoop en rommelig uit, en dat is het ook. Maar dat mag de pret niet drukken, want voor ieder wat wils. Ze hebben pumps in alle kleuren en ook voor laarsjes kun je er soms terecht.

De stijl van het winkeltje is vrolijk, fleurig en goedkoop. Goede service hoef je er iet te verwachten. De shirtjes die je er vindt, hebben vrolijke teksten zoals: “What the Bleep?”. De naam van de winkel staat er dus duidelijk op, maar is niet storend zoals de shirts van de ONLY, omdat het merk simpelweg niet zo bekend en veel gedragen is. Voor shirtjes betaal je tussen de tien en de twintig euro.

De hempjes zijn wat liever, wat ingetogener. Veel babydolls met strikjes in vrolijke kleuren als groen, blauw, roze en geel. Een lintje om de taille maakt het helemaal af.

Voor de dunne meisjes onder ons, jullie kunnen je hart ophalen aan de skinny jeans. Ze zijn slank, lang en niet zo duur. Ook de skinny’s zijn te verkrijgen in allerlei vrolijke kleuren. En voor een euro of twintig ben je de trotse eigenaar van een vrolijke skinny!

Verder kun je er terecht voor jurken, zonnebrillen, sieraden en tassen. Goedkoop doch vrolijk. Zeker even de moeite waard om naar binnen te lopen!

Van de kwaliteit hoef je niet veel te verwachten. Maar goed, wanneer je leuke kleding kunt kopen voor weinig geld, kan het voor een keertje geen kwaad. Hebben we daarna weer een goede reden om weer eens nieuwe kleren te kopen.

Adressen
Koningstraat 9, 6811DE ARNHEM (Gelderland)
Tel. +31-(0)26-4456555

Steenweg 49, 3511JM UTRECHT (Utrecht)
Tel. +31-(0)30-2400229

Burchtstraat 106, 6511RJ NIJMEGEN (Gelderland)
Tel. +31-(0)24-3222773

Gepubliceerd op Fashion Diva
8 februari 2009

Advertenties