Fashion Diva: Herken de foute jongen


Hij is niet eens zo ontzettend knap. Maar zijn uitstraling overdondert je. Dankzij zijn zelfverzekerde blik, valt zijn grote neus niet eens op. De eerste ontmoeting vindt vaak plaats in een kroeg, of op een groot feest. De foute jongen is een feestbeest. Maar dat betekent niet dat je op een feestje alleen foute jongens kunt verwachten, want welke jongen houdt niet stiekem van een feestje? Dus jongens in de kroeg zijn niet per definitie fout.

Hij stapt zelfverzekerd op je af, komt aan met een perfecte openingszin. Niet zo’n standaard openingszin, want hij weet dat je daar op afknapt. Hij weet precies wat je wilt horen, koopt een drankje voor je, en vertelt ongelooflijk veel over zichzelf. Ondertussen werpt hij je zwoele blikken toe, en antwoordt hij verlegen van niet als jij vraagt of hij niet ontzettend veel vrouwelijke aandacht krijgt. Mits je met beide benen op de grond staat, anders komt die vraag waarschijnlijk niet eens in je op en focus je je alleen op zijn mooie ogen.

Na iets teveel witte wijn, hij betaalde toch, en een boel zwoele blikken, smeek je hem bijna om zijn nummer. Hij voelt zich stoer dat jij zijn nummer wilt, en geeft je hem met trots. Nu voelt hij zich ouder, wijzer en ervarener dan jij, let maar op zijn houding. Hij recht zijn rug, borst naar voren, schouders naar achter, en hij kijkt stoer met een scheve glimlach naar zijn mobieltje. Hij geeft je zijn nummer, en vraagt of jij hem wilt contacteren, omdat je vriendinnen zo graag weg willen. Hij wil best even wachten voor je SMSt. Wanneer je weg wilt lopen, krijg je drie zoenen. De formele drie zoenen. Geen flirterige zoenen, maar gewoon drie zoenen die je iedereen zou geven.

Nadat je met je vriendinnen bent vertrokken uit de kroeg, wil je hem meteen SMSen. Maar uiteraard doe je dat niet. Dan voel je je zo opdringerig en wanhopig. Pas wanneer je een half uur later thuiskomt, stuur je hem een luchtig SMSje. Natuurlijk krijg je meteen antwoord, en het antwoord bevalt je. Hij weet immers precies wat hij moet zeggen of SMSen. De hele nacht SMSen jullie, de volgende dag ook, en de dagen en nachten daarna ook. Af en toe vraagt hij of je langs wilt komen. Dat lijkt je nog wat eng, dus dat wimpel je af, want ergens lijkt dat je niet zo slim. Maar ergens anders afspreken, dat lijkt je wel wat.

Dus jullie spreken af. In het rustige kroegje naast de kroeg waar jullie elkaar hebben ontmoet. De date verloopt gezellig, al praat hij wel veel over zichzelf. Ook praat hij net teveel over zijn ex-vriendinnen en zijn seksleven. Ho wacht, dit wil je niet weten. Ondanks dat, is de date toch heel gezellig. Jullie praten honderduit. Nou ja, hij. Jij luistert vooral. Hij praat veel, en bijna alleen maar over seks. Hij probeert je eigenlijk gewoon in bed te praten.

Wacht, wakker worden! Wanneer een jongen tijdens de eerste date veel over seks praat, moet je het afkappen. Voor je het weet, zit je in een benarde situatie. Je neemt subtiel afscheid. Natuurlijk wil hij je zoenen. Nu kun je hem terugzoenen, en er van genieten, en nooit meer iets van je laten horen, of je neemt vluchtig afscheid, en laat hem verward achter. Beide opties zijn erg leuk. De eerste is alleen niet aan te raden wanneer je nog nooit gezoend hebt.

Dan laat je gewoon niks meer van hem horen. Waarschijnlijk zal hij binnen een week je beste vriendin gaan versieren, en jou daarvan op de hoogte stellen. Hij zal je vertellen wat voor beest ze hem lijkt in bed. Lekker zijn gang laten gaan.

Stel je vriendin alleen wel even op de hoogte van zijn bedoelingen als gigolo. Beetje jammer als je vriendschap er door de foute jongen aangaat.

Gepubliceerd op Fashion Diva
2 februari 2009

Advertenties

3 Reacties op “Fashion Diva: Herken de foute jongen

Reacties zijn gesloten.