ThePostOnline.nl: Journalistiek recyclen


Terwijl GroenLinks zich bezighoudt met doucheplassen, blijkt dat er veel meer gerecycled kan worden. Een selectie nieuwsberichten waarin u slechts een paar woorden hoeft aan te passen voor u het online zet. GroenLinks kan trots zijn op de recyclende journalistiek.

Reizigersvakbonden boos over Fyra
AMSTERDAM – De Fyra heeft weer drie weken stil gestaan bij Schiphol. De toiletloze trein mocht niet verder wegens hevige rookontwikkeling in de Schipholtunnel. De passagiers mochten de trein niet uit op last van de brandweer. Reizigersvakbond Failra heeft dinsdag laten weten dat als dit niet heel snel wordt opgelost, ze een week niet meer treinreizen. Fyra wil niet reageren, maar vermoedelijk is ze de zeurderige treinreizigers liever kwijt dan rijk.

Meteorologen verwachten sneeuw des Doodsch/extreme hitte/storm
DE BILT – Volgens meteorologen zal het komend weekend flink gaan vriezen/warm worden/stormen. Temperaturen zullen oplopen tot hoog boven/onder het nulpunt. Code oranje is inmiddels afgegeven door het KNMI. De bewoners uit Limburg zijn geëvacueerd naar Friesland vlak voordat Friesland de poort sloot om hun eigen klimaat binnen te houden.

Extreme weersvoorspelling blijkt mee te vallen
DE BILT – Het KNMI heeft code oranje voor dit weekend weer ingetrokken. Het hogedrukgebied dat werd voorspeld is sneller over Nederland heen getrokken dan eerder werd voorspeld. De mensen die in Limburg zijn geëvacueerd, blijven in Friesland. De poort zal gesloten blijven. De overheid is erg blij met de beslissing van Friesland zich af te sluiten.

Zanger Rinus verbreekt relatie met Romana
AMSTERDAM – Zanger Rinus, bekend van onder andere Hey Marlous en Met Romana op de Scooter zet een punt achter zijn relatie met Deborah. De twee hadden sinds 1998 een relatie. Naar verluid is de zanger met zijn kenmerkende armwave vreemdgegaan met zowel Marloes als Romana. Zijn management kan deze geruchten niet bevestigen.

Badr Hari slaat serveerster
AMSTERDAM – Kickbokser Badr Hari heeft dinsdagavond een serveerster geslagen. De kickbokser had eerder al een horecaverbod vanwege agressie. De serveerster zou cola light hebben geschonken, terwijl Hari vroeg om gewone cola. Hari zat met zijn partner Estelle Cruijf te dineren in het restaurant.

Willekeurig onderzoek wijst weinig uit
AMSTERDAM – Een willekeurig onderzoek aan een willekeurige universiteit wijst uit dat er weinig uit te wijzen valt. De willekeurige professor deed onderzoek naar een grappig onderwerp met een bijzondere hypothese. De hypothese bleek te kloppen. Er is nog geen hard bewijs, maar waarschijnlijk geldt het wel voor een deel van de bevolking.

Share this photo on your wall, tag yourself in the photo, invite all your friends to like us, like us and win!

Ingelise de Vries (Internetgeneratie) ziet de romantiek van nieuwsberichten typen maar al te goed.

Advertenties