De tien heetste Twitterkerels in willekeurige volgorde


Heel leuk, zo’n seksistische column van Bert Brussen op ThePostOnline, maar wij vrouwen neuken tegenwoordig terug. Daarom speciaal voor u, dames, de tien heetste Twitterkerels. In willekeurige volgorde:

Jeroen Bosman (@Bosman_J)
Is buiten heet ook nog eens het brein achter Stop de witte driekwart legging. Dat soort acties kan de gemiddelde modebewuste vrouw ongetwijfeld waarderen, en zeker als er zo’n knappe kerel met goede baard achter zit. Soms lijkt hij een beetje op Ryan Gosling en zijn beste karaokenummer is Paradise City. Man naar ons hart.

Onno den Hollander (@hollandertikt)
Zingende schrijfjongen, je zou het niet zeggen met zo’n Twitternaam, met mooiboy-look. Is officieel Meester in de Rechten, maar is bij ThePostOnline de sportman. Bij ThePostOnline, dus. Hij regelt mensen als Andy van der Meijde en het schijnt dat hij dikke maatjes is met Messi. Is tevens rugnummerexpert én doet alles, maar dan ook alles voor het verhaal.

Samuel Hubner Casado (@spainkiller)
Kleinste Don Juan van het internet, als je zijn ego niet meetelt. Kan zingen, houdt van metal, drinken, feestjes en internet. Doet ook nog iets met games. Enige gevaar: zijn e-penis explodeert als hij dit artikel leest.

Margriet van der Linden (@Mrsvanderlinden)
Margriet. Vreemde naam voor een jongen, maar is dat toch wel degelijk. Werkt voor een blad dat vooral over vrouwen gaat, dus dat lijkt ons duidelijk. Ietwat seksistisch, maar wel begrijpelijk dat je als man voor een vrouwenblad gaat werken. Doet het overigens prima als hoofdredacteur, kan menig vrouw nog wat van leren.

Willem Bosch (@WillemBosch)
Scenarioschrijver van de hitserie Feuten, waarin ook heel veel hete mannen zitten. Willem zelf hebben we helaas nog niet kunnen spotten in de serie, maar aan zijn tweets te zien, zullen we hem in de film wel degelijk tegenkomen. Verder heeft Willem naast de looks ook nog eens de humor. Dus voor eyecandy in je timeline en zo nu en dan een lachstuip is hij zeker het proberen waard.

Mark Schoones (@markschoones)
Naar eigen zeggen niet alleen journalist, maar ook eeuwig jongeman. Dat begrepen we al na zijn coketest in de Nieuwe Revu. Post naast hele interessante journalistieke onderzoeken ook geregeld foto’s van zichzelf, en dat is mooi meegenomen in lijstjes als deze.

Oscar Kocken (@oscarkocken)
Zowel enorm grappige jongeman als stiekem een cultuurdoetje. Hij doet namelijk allemaal dingen met cultuur. Maar hij maakt vooral ook veel grapjes. Soms nog grappiger dan De Speld. Was iedere hete Twitterkerel maar zo grappig. Verder heeft hij natuurlijk zijn looks mee, en dat is toch altijd fijn als je in een top tien heetste Twitterkerels staat.

DJ D-Rok (@dj_drok)
Oké, oké, béétje incestueus, maar girls love DJ’s, dat is gewoon zo. Dan kan de heetste DJ van dit moment, zowel achter de draaitafels met zijn muziek als in het echie, natuurlijk niet ontbreken. Naast wekelijks muziekles, is hij de overige dagen gewoon aan het twitteren. Als hij geen muziek maakt, natuurlijk.

Dennis Brugman (@dennisbrugman)
Levende legende in het niet zo verre Oosten. Dennisn Brugman heeft naar het schijnt feesten in Deventer naar een heel nieuw niveau getild. Als je het ons vraagt, niet alleen vanwege zijn feestjestalent, zijn uiterlijk heeft er ongetwijfeld mee te maken gehad. Misschien is hij gaan proppen ofzo. Nu doet hij dat in ieder geval prima via Twitter.

Hans Klis (@rechterhans)
Man met passie voor bowlen. En talent. Strike na strike, gooit hij. Waarschijnlijk ook in de kroeg, want in tegenstelling tot The Dude is Hans een stuk aantrekkelijker. Tussen het bowlen door, houdt hij zich bezig met bijster intelligente zaken als ‘het buitenland’. Nou ja, hoe dan ook, het gaat ten slotte om het uiterlijk.

Eventuele klachten kunt u richten aan @Ingelisedevries.

Deze column verscheen eerder op ThePostOnline.

Advertenties