Limes030: Koningsdag-editie (27 april 2014)


Op zondag 27 april a.s. zijn Nederlands bekendste historicus Maarten van Rossem, voormalig acteur en politicus Boris van der Ham en koningshuis-deskundigen Han van Bree en Astrid Kersseboom te gast in Limes030 Koningsdag special – een middag over het heden en verleden van het koningshuis en het theater van de politiek.

Verder in deze editie aandacht voor het crowdfunding initiatief DraagdeDom voor de renovatie van de Domkerk. Jeroen Weghs draagt een column voor en de muziek komt van de singer songwriter Erik de Vries. In mei komt zijn album ‘Close to Home‘ uit.

Lime030 wordt gepresenteerd door Eva Brouwer.

Om 15.00 gaat de deur naar de zaal in de Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht) open. We beginnen om 15.30 en om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open.Limes030 is een maandelijks debatprogramma in Utrecht. Elke laatste zondag van de maand ontvangen we in hartje Utrecht mensen met een verhaal, mening, idee of een plan. Kom ook!

Om 15.00 gaat de deur van de zaal in de Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht) open. Het debat start om 15.30. En om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open.

Iedere vierde zondag van de maand – na de lunch, maar voor het voetbal. Een gesprek. Een debat. Een pitch. Weet wat er gebeurt, en waar je moet zijn. We beginnen om 15.30 met het gesprek van de maand, daarop volgen een pittig debat en culturele vooruitblik. En om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open. Toegang is 7,50 euro.

Advertenties