Limes030: Europa, komedie en een nachtburgermeester (25 mei 2014)


Sinds een maand heeft Utrecht een nieuw college. Te gast is voormalig Tweede Kamerlid Paulus Jansen (SP) die de Tweede Kamer heeft verlaten om wethouder te worden in Utrecht. Wat zijn de plannen van het nieuwe college en in het bijzonder wat gaat de nieuwe wethouder de komende tijd doen voor de stad?

Terwijl in veel steden in Europa mensen naar de stembus gaan voor de verkiezingen voor het Europees parlement, blikt Limes030 alvast terug én vooruit met europarlementarier en lijsttrekker Artikel 50 Daniël van der Stoep en politieke communicatie expert Chris Aalberts. Hij interviewde de afgelopen tijd bijna alle lijsttrekkers.

Daarnaast onderzoekt Limes030 het geheim van de grap en wat doen comedians als het publiek niet lacht? Een gesprek met stand-up comedians en cabaratiers Chris van der Ende en Klaas Prins.

Ook in deze editie gaat Limes030 verder met de zoektocht naar een nachtburgemeester voor Utrecht. Te gast zijn o.a. DJ Wouter S. en Alexander Visser, organisatoren van feesten als Kranck Jorum. Verder is er weer een column van Jeroen Weghs en we hebben Utrechtse muziek. Presentatie is in handen van Eva Brouwer.Limes030 is een maandelijks debatprogramma in Utrecht. Elke laatste zondag van de maand ontvangen we in hartje Utrecht mensen met een verhaal, mening, idee of een plan. Kom ook! De volgende editie is een chill-editie op 27 april. Uitbrakken van Koningsdag doe je bij ons.

Om 15.00 gaat de deur van de zaal in de Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht) open. Het debat start om 15.30. En om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open.

Iedere vierde zondag van de maand – na de lunch, maar voor het voetbal. Een gesprek. Een debat. Een pitch. Weet wat er gebeurt, en waar je moet zijn. We beginnen om 15.30 met het gesprek van de maand, daarop volgen een pittig debat en culturele vooruitblik. En om 17.00, als de band speelt, gaat de bar open. Toegang is 7,50 euro.

Advertenties