Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 15 januari

Groningen
De beste nieuwe muziek van Europa, allemaal geprogrammeerd in Groningen. Wij doen natuurlijk dagelijks verslag (later vandaag hier te vinden), maar is het niet veel leuker om zelf af te reizen naar Groningen en te horen of het écht wat is? Bedoelen we. Van Jett Rebel en Kensington tot onbekende acts waar je nog nooit van gehoord hebt, de line up vind je hier!

Arnhem
Er speelt vandaag ook een Nederlandse act die al wat langer bezig is. Hij zit in de meest succesvolle Nederlandse band in de VS en inmiddels mogen we hem best een drumlegende noemen. Cesar Zuiderwijk speelt vanavond in Luxor.

Vrijdag 16 januari

Haarlem
Waarom zou je alles minder mooi willen maken? Waarom zou je alles van iedereen willen weten? Waarom zou je beslissingen laten nemen door mensen waar je totaal geen vertrouwen in hebt? Het zijn vragen die Jan Jaap van der Wal vanavond stelt in Patronaat te Haarlem tijdens zijn nieuwe show Dystopia.

Den Haag
Ozark Henry is in zijn thuisland België een vaste waarde in de muziekscene. Ook koning Filip is groot fan en hij nodigde de muzikant uit in zijn paleis voor een concert. We hebben hem een paar jaartjes moeten missen, maar nu is Ozark Henry terug in Den Haag! Hij speelt zijn nieuwe album Stay Gold in Paard.

Zaterdag 17 januari

Nijmegen
We kunnen vanalles gaan zeggen over SOAK. Maar het is beter als je d’r live ziet. Vrijdag in Tivoli, zaterdag in Nijmegen.

Deventer
Terug naar de jaren 90, dat is 90’s Now. En het feestje bestaat tien jaar. Dat betekent een extra groot feestje. In het Burgerweeshuis.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook an Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties