Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 29 januari

Den Haag
Elke stad heeft zijn DJ met een eigen avond. Of meerdere. In Den Haag is dat DJ Friss met zijn eigen avondje HYPER HYPER. Voorheen altijd in SPRMRKT, tegenwoordig in Paardcafé. Een avondje ongegeneerd dansen op fijne beats.

Amsterdam
Ze noemen haar ook wel diva-vocaliste-extraordinaire. Shirma Rouse bracht in november een nieuw solo-album uit en het is eindelijk tijd voor de presentatie daarvan. Vanavond blaast Shirma je weg met haar prachtige stem. In Paradiso!

Vrijdag 30 januari

Utrecht
Muziekblog De Foutmijn presenteert een avond lang hun favoriete videoclipfragmenten. Van obscure Nederlandstalige zangers tot kleurrijke jaren ’80 kitsch, van Sovjetitalo tot Aziatische ongemakkelijkheid. En natuurlijk niet zonder commentaar. Waar kan dat nou beter dan in Ekko?

Amsterdam
Gek op foodtrucks of wil je gewoon ook meedoen met de hippe foodies? Dan moet je dit weekend in Amsterdam zijn. Daar is het heuse Food Soul Festival Amsterdam. Met een onwijze verzameling aan hippe, onafhankelijke eetgelegenheden.

Zaterdag 31 januari

Haarlem
Het concept van Singlefeestje moge inmiddels bekend zijn. Geen feestje met allemaal singles, maar een feestje met allemaal singletjes. Zo’n CD’tje met twee of drie liedjes erop. Je lievelings geef je aan de DJ, die draait ‘m dan voor je. Zaterdag in Patronaat!

Utrecht
Altijd al de ambitie gehad om rockster te worden? Deze droom kun je een klein beetje waarmaken in Db’S! Daar vindt namelijk een echte Punk Rock Heavy Metal Karaoke plaats. Oefen alvast op je favorieten rockplaat en steel de show.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties