Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 12 februari

Den Haag
Studentenfeestje in Den Haag. In Paard van Troje kun je terecht voor Thurst: Tattoo Lovers. Op zich een maandelijks terugkerend feestje, maar dat maakt het niet minder leuk. Uiteraard is het bijna Valentijnsdag, dus er wordt geopend met een Valentijnseditie.

Groningen
Engelse improvisatiekomedie in het Groningse Simplon vanavond. Als men gaat improviseren, gebeuren er soms rare dingen. De avond heet dan ook niet voor niets Stranger things have happened. En zeker! Ook deze keer word je verrast met een Valentijnseditie.

Vrijdag 13 februari

Utrecht
Al dansend op je favoriete muziek Valentijnsdag beginnen? Dat kan op Singlefeestje! Deze editie pakken ze uiteraard extra uit voor Valentijnsdag. Niet alleen is de Ronda extraspeciaal versierd, ook de foyer schijnt een spektakel voor het oog te zijn. En dan ook nog eens speciale acts. Kan niet op.

Breda
Het is bijna carnaval en dat moet ingeluid worden. Of ingetoeterd. Zo doen ze het in Breda tijdens Ingetoeterd in Mezz. Heel veel toeters en blazers die carnavalsmuziek voor je verzorgen.

Zaterdag 14 februari

Haarlem
Live muziek in Patronaat te Haarlem! Sarah-Jane, Sumera en Bixby zijn te horen tijdens het fantastische Pannenkoekers. Deze muziek én deze avond kunnen we je meer dan aanraden. Vier de liefde, de liefde voor muziek.

Amsterdam
In het kader van 24 Uur Oost zal er op Valentijnsdag een speciale Love Edition plaatsvinden van Notes Of A Dirty Old Man. Fijn literatuuravondje in Cafe Bukowski. Maar bij gebrek aan schrijvers, zal Keke Baas lesgeven in de liefde met als hoofdvraag: kun je te lief zijn?

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties