Weekendagenda, dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 5 maart

Amsterdam
De Melkweg en Paradiso zijn de komende vier dagen (want gisteren waren ze het ook) het decor voor 5 Days Off. Een heleboel muziek, dans en film verdeeld over vijf dagen rondom het Leidseplein.

Utrecht
Radio 6 mag dan misschien straks niet meer bestaan, helemaal zonder jazz op de radio hoef je nooit. Sublime FM doet ook live leuke dingetjes, zoals elke eerste donderdag van de maand. De muziek komt tot leven in Café Zeyn, tegenover de studio!

Vrijdag 6 maart

Leeuwarden
Vanavond staat The Ex in Leeuwarden. Poppodium Asteriks biedt vanavond onderdak aan de ruim 35 jaar muzikale ervaring. Dat kan natuurlijk niet zonder support. Daarom kun je ook genieten van Wolvon en Nancy Acid. Meer info over de acts vind je hier!

Utrecht
Theaterliefhebbers opgelet! In Utrecht is het weer tijd voor het Café Theater Festival. Heel veel theater in al je favoriete café’s. Of, nog leuker, in de café’s waar je wellicht nooit zou komen.

Zaterdag 7 maart

Middelburg
“Het Vruchtvleesfeest is sappig, fris, jong, strak, fruitig, kleurrijk en een beetje fout.” En je kunt er dansen. Je moet er wel voor naar Middelburg, maar dat is de reis absoluut waard. Meer info op facebook!

Deventer
Zin in stapels singersongwriters? Dan zit je in Deventer prima! Het Burgerweeshuis organiseert het Deventer Songwriters Gilde. Daar moet je zijn voor songwriters die zingen.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties