Weekendagenda, dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 19 maart

Utrecht
“Gracieuze passie, dramatiek en bitterzoete melancholie”, zo wordt het debuutalbum van de Utrechtse band La Corneille beschreven. De rockband presenteert de plaat vanavond in hun thuisstad Utrecht, in Ekko. Support komt van Port of Call. Meer info vind je hier.

Amsterdam
Meer behoefte aan wetenschap dan aan muziek vanavond? Dan moetje in Amsterdam zijn! Het Discovery Festival organiseert in samenwerking met SSBA Salon een avond over wetenschap. Tijdens deze talkshow wordt er heel veel besproken, zodat jij weer een beetje slimmer naar huis kunt. Wat er wordt besproken vind je hier.

Vrijdag 20 maart

Amsterdam
We tippen ‘m vaker, dus veel uitleg zal er niet nodig zijn. Singlefeestje in de Melkweg. Pak je favoriete single, geef ‘m aan de DJ en dans op je lievelingsliedje!

Utrecht
Mocht je na Noel Gallagher’s High Flying Birds zin hebben om wat dansjes te maken, dan kun je gewoon in de Ronda blijven hangen. Daar kun je als ultieme hipster namelijk dansen op ultieme hipstermuziek tijdens Kill All Hipsters. Als je jezelf op aanwezig zet, krijg je nog korting ook.

Zaterdag 21 maart

Den Haag
Als je dan bent uitgebrakt, kun je op zaterdag cultureel verantwoord doen tijdens de opening van de Anton Corbijn-expositie. Hij is jarig en dat viert hij. In Den Haag.

Amsterdam
Gek op eten, drinken én dansen? En op de lente? Dan moet je sowieso even naar Roest vanavond. Tijdens Avondmarkt wordt dat moeiteloos voor je gecombineers.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties