Weekendagenda, dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Donderdag 19 maart

Amsterdam
Live bij De Radio zijn? Je kunt vanavond terecht in de Sugarfactory, daar is een nieuwe editie van Radio Mortale Live. En ze hebben een partij goede live muziek op de planning staan, dat mag je niet missen. Klangstof, bewilder en Atlantic Attraction verzorgen vanavond fantastische muziek voor je.

Den Haag
Volgende week lees je hier op TPO: Cult een interview met zanger, gitarist en rocker Lucas Hamming en als je wil weten hoe zijn dubbelconcert met Sunday Sun is, kun je dat bij onze vrienden van Freshpost lezen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon naar Paard van Troje in Den Haag gaan om de twee acts live te zien.

Vrijdag 20 maart

Utrecht
Heel veel kunst. Muziek, theater, dans, debatten, games en natuurlijk goed eten en drinken. De Neude in Utrecht is weer het decor voor het jaarlijkse festival Tweetakt! Kun je onwijs veel culturele hipsterdingen doen. Aanrader is dan ook om even te kijken wat er allemaal te doen is. Dat kan hier!

Amersfoort
Heel veel bandjes waarvan je nog veel gaat horen maar waar je nu nog niet zoveel van hoort. Op oPEn van Per Expressie in Amersfoort vind je ze gewoon. Identity Circus, Mami Wata, Vinny en Until We Meet Again staan vrijdag gewoon de hele avond fijne muziek voor je te maken.

Zaterdag 21 maart

Haarlem
We kunnen hier veel woorden aan vuil maken, maar vanavond staan er gewoon vier steengoede DJ’s in Patronaat. Voetjes van de vloer!

Breda
Bij STEK in Breda vind je alles wat hip, nieuw, kek en ondernemend is. En aangezien het terrein bijna wordt geopend, is er natuurlijk ook een feestelijke open dag. Je vindt er teveel om op te noemen, dus we kunnen je aanraden gewoon hier te kijken wat er allemaal te doen en te vinden is zaterdag.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties