Weekendagenda, dit moet je komend weekend doen


Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Vrijdag 10 april

Rotterdam
10 en 11 april is het Rotterdamse Schouwburgplein weer het decor voor Motel Mozambique! Op de 15e editie van het kunstfestival vind je ook dit jaar weer héél veel muziek en kunst. Waaronder Villagers, Rats On Rafts, Will Butler (Arcade Fire), The Staves, The Districts, Mister and Mississippi, Kovacs, Alamo Race Track, Kate Tempest, Lapalux en veel meer!

Utrecht
Gek op bockbier? Komt goed uit, want Utrecht viert de Lentebock! Op Ledig Erf kun je terecht voor het Lentebock Festival. Heel. Veel. Bier.

Amersfoort
Amersfoortse bands zullen dit weekend weer strijden om dé titel van de Amersfoortse muziekscene. De Kei van Amersfoort. Wie wint ‘m dit jaar? Eerst de voorrondes maar eens doorkomen. En daar kun je gewoon bijzijn. In De Kelder uiteraard. Voor gratis.

Zaterdag 11 april

Amsterdam
Bier, bitterballen en films. Wat wil een mens nog meer? Precies, weinig meer. EYE biedt vandaag onderdak aan CJP Serveert: Imagine Filmfestival. Films, bier, Q&A’s, alle programmaonderdelen vind je natuurlijk gewoon op Facebook.

Deventer
Orgel Vreten. Dat zijn twee orgels en een band. Meer kunnen we er niet van maken. Zij wel, ze maken er steevast een feestje van. Vanavond doen ze dat in het Burgerweeshuis te Deventer.

Den Haag
We schreven vorig weekend al over de nieuwe plaat van Splendid. We denken namelijk dat dat live een feestje is. En, leuk feitje, dat kun je met je eigen ogen gaan zien. Wel in Paard van Troje!

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail.

Beeld: Shutterstock

Advertenties