#Instafood: veel te gezonde doch lekkere salade


Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: #Instafood: veel te gezonde doch kleurrijke salade voor één persoon.

Lunch! #salad #superfood #superhealthy #foodie #food #foodporn #foodstagram #instachef #instafood #vegan

A post shared by Ingelise de Vries🐳 (@ingelisedevries) on

Nodig:

– 1,5 gekookte rode biet
– Een flinke hand veldsla
– Couscous voor 1 persoon (en een beetje olijfolie)
– Een halve granaatappel
– Een halve avocado
– Een handje pijnboompitten
– Een handje alfalfa
– Peper en zout

Hoe?

Bereid de couscous zoals op de verpakking staat. Als de couscous klaar is, giet er een scheutje olijfolie en een snufje peper en zout overheen. Roer het en laat het afkoelen.

Rooster de pijnboompitjes terwijl je de rode biet en avocado in blokjes snijdt. Haal de pitjes uit de granaatappel.

Leg de veldsla op een bord. Leg de couscous er overheen. Meng de rode biet, avocado en granaatappelpitjes en leg die over de couscous heen. Leg daar de avocado overheen en top af met de alfalfa. Voila!

Vergeet niet te Instagrammen!

Advertenties