#Instafood: Basilicumspaghetti met tomatensaus al Ingelise


Zonder foodblog hoor je er niet meer bij. Als liefhebber van #instafood, gooi ook ik graag mijn maaltijden online. Maar waarom een overheerlijk avondmaaltje online gooien zonder recept? Deze week: #Instafood: verse basilicumspaghetti met tomatensaus voor één persoon.

Ik had nog wat verse basilicumspaghetti in de vriezer en weinig zin om ingewikkeld te koken. Het blijkt dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om ingewikkeld te koken. Ik maakte een simpel pastaatje.

Nodig:

– 100 gram verse (basilicum)pasta
– Een rode ui
– Twee tenen knoflook
– 125 gram gezeefde tomaten
– Vier eetlepels zwarte olijfjes (in plakjes)
– 1,5 eetlepels kappertjes
– Een flinke hand verse basilicum
– Olijfolie

Hoe dan?

Snij de rode ui in grove stukken. Hak de knoflook fijn. Fruit de ui eventjes en voeg na twee minuten de knoflook toe. Doe daarna de gezeefde tomaten in de wok.

Snij de basilicum fijn en voeg toe aan de saus als deze warm is. Doe nu ook de olijfjes en de kappertjes in de saus. Kook ondertussen de pasta.

Garneer met een basilicunblaadje, dan is het super-Instagramwaardig!

Vergeet niet te Instagrammen!

Advertenties

Een Reactie op “#Instafood: Basilicumspaghetti met tomatensaus al Ingelise

Reacties zijn gesloten.