Blogger Leonie heeft 55 perfecte tostirecepten voor je


Yes, het is weer lunchtijd! En waar lunch je nou beter mee dan met tosti’s? Precies, dacht foodblogger Leonie ter Veld. Daarom bracht de zelfbenoemde Tostikoningin van Nederland een boek uit geheel gewijd aan de lunchdelicatesse.

Er staan 55 tosti’s in haar nieuwe boek TOFFE TOSTI’S. In caps lock, geheel in stijl van de foodblogger. Eind 2011 wist de toen nog studente achter Gewoon Wat Een Studentje ‘s Avonds Eet (.blogspot.com) de harten van menig student te veroveren met haar simpele gerechten. Na twee kookboeken met die makkelijke recepten, is het tijd voor een nieuw boek dat helemaal over tosti’s gaat: het ultieme studentenvoedsel.

Tosti’s van oma

„Het is me echt met de paplepel ingegoten. Op dinsdagmiddag paste mijn oma altijd op mijn zus en mij. De ene week aten we pannenkoeken, de andere week tosti’s”, vertelt Ter Veld over haar tostiliefde. De smaak van oma’s tosti’s is onvergetelijk. „Ik was superjong, maar die smaak kan ik me nog zo goed herinneren. Het was gewoon een hele simpele pantosti met kaas.” Als ze gaat studeren blijft de liefde voor het broodgerecht. „Iedere student heeft een tosti-ijzer. Het is de nummer één snack.” En, niet geheel onbelangrijk, de ultieme snack voor na het stappen. „Het voorkomt je kater trouwens niet.”

Lees verder op Metronieuws.nl

Enthousiast? Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

Advertenties