De Verteller

Ingelise de Vries schrijft, redigeert, bedenkt en is dan ook sinds november 2012 te huur als freelance journalist, eindredacteur, tekstschrijver, (social) media-adviseur en/of uitvoerder en ideeënbedenker met een specialisatie in lifestyle, culturele onderwerpen en interviewen. Dat alles kan gewoon op maat. Werkte daarvoor anderhalf jaar als junior product manager bij Challenge Records en weet zodoende dingen van jazz en klassiek. Verkocht ook nog anderhalf jaar schoenen bij Sacha Shoes en noemt zichzelf daarom nog altijd graag ‘schoenenexpert’.

Mocht u het zich afvragen: ze werkt niet aan haar debuutroman zoals veel generatiegenoten. Ze bouwde haar eerste website op haar tiende en haar eerste publicatie was Brief van de Week in de Donald Duck. Ze drinkt graag whisky, luistert het liefst naar David Bowie, is onwijs fan van Doctor Who. In het echt is ze herkenbaar aan rode lippen.

Doet wat voor…

Webredacteur bij Metronieuws, communicatispecialist voor Adecco, muziekjournalist voor NMTH.nl, regelmatig interviews voor Warner Music en Tomassen Toegangstechniek en natuurlijk te huur (meer info via info@ingelisedevries.nl).

Deed daarvoor wat voor…

Een hele CV inclusief toelichting en bijbaantjes staat op LinkedIn, allemaal op chronologische volgorde.

Alle teksten op deze website zijn geschreven door Ingelise de Vries, tenzij anders vermeld. Voor gebruik van teksten of teksten op maat kunt u contact op te nemen.

Foto: Yossip Kazsmer

Advertenties